Cumhurbaşkanlığından Bedelli Askerlik ve Yeni KHK Açıklaması
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim KALIN, Beştepe'de düzenlediği basın toplantısında bedelli askerlik ve yeni yayımlanacak KHK ile göreve iadeler konusunda açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim KALIN, Beştepe'de düzenlediği basın toplantısında bedelli askerlik ve yeni yayımlanacak KHK ile göreve iadeler konusunda açıklamalar yaptı. Kaynak: Cumhurbaşkanlığından Bedelli Askerlik ve Yeni KHK Açıklaması
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Beştepe'de düzenlediği basın toplantısında bedelli askerlik ve yeni yayımlanacak KHK ile göreve iadeler konusunda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen toplantıda gündeme dair açıklamalar yapan sözcü Kalın, basın mensuplarının sorularına da yanıt verdi.
Bedelli askerlik sorusuna Kalın, şuan da gündemimizde bedelli askerlik yok şeklinde cevap verdi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, mor beyin mağdurlarının KHK ile iade göreve edileceğini belirtti. Kalın, mor beyin mağdurlarıyla ilgili iade olacak mı sorusuna, mağdur olanlar KHK ile iade edilecek, sayı konusunda savcılığın verdiği sayılar esas alınacak ifadeleriyle cevap verdi.
Basında çıkan kabine değişikliği haberlerine de değinen Kalın, gündemlerinde bir kabine değişikliğinin söz konusu olmadığını ifade etti. Taşeron işçilere verilen sözün de hayata geçirildiğini belirten Kalın, 1 milyondan fazla işçinin kadroya alınması için gerekli düzenlemeler yapıldığını kaydetti.
İlgili Haberler

Otomobil, 4 kişinin bindiği motosiklete çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
Aksaray'da otomobil, Afganistan uyruklu aileden 4 kişinin bindiği motosiklete arkadan çarptı.
31 Ağustos 2024

Park ettiği hafif ticari aracın üzerine 1 dakika sonra balkon göçtü
Mersin'de Mustafa Köken’in oğlundan emanet aldığı ve park ettiği hafif ticari aracın üzerine 1 dakika sonra balkon göçtü.
31 Ağustos 2024

Namaz kılmak için çıktığı kıraathanenin asma katı çöktü
Kocaeli'de Mehmet Velioğlu, namaz kılmak için çıktığı kıraathanenin asma katının çökmesi sonucu boşluğa düşerek yaralandı.
31 Ağustos 2024
Yorumlar
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.