Yeni Teşkilat Yasası Taslağında Yeniden Düzenleme

Sağlık Bakanlığı yeni teşkilat yasası ile ilgili yumuşatmaya gitti.

30 Mart 2016· 66 görüntülenme
Yeni Teşkilat Yasası Taslağında Yeniden Düzenleme
Sağlık Bakanlığı yeni teşkilat yasası ile ilgili yumuşatmaya gitti.Bilindiği üzere Sağlık Bakanlığı teşkilat yasası taslağını meclise sunmuştu. Fakat yapılan incelemeler sonrası olası seçim ve refarandum sebebiyle bazı maddeler yumuşatıldı. Halk Sağlığı Genel Sekterliğinin kurulması, bazı yönetici pozisyonlarının iptali, kurumların lav edilmesi, personel devri gibi konularda yumuşatılma yapıldı.
Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün kapatılması, 112'nin halk sağlığına devri, sözleşmeli uzmanlığın iptali, kadrolumüdürlerin araştırmacı yapılması, 88 ve 86'ların iptali gibi konular olası baskın seçim ve referandum sebebiyle bir kısmı Bakan Müezzinoğlu'nun bir kısmında Başbakan Davutoğlu'nun talimatıyla taslaktan çıkarıldı. Teşkilat yasası taslağı sağlık çalışanları tarafından merakla bekleniyor.
Paylaş:

İlgili Haberler

LGS yerleştirme sonuçları açıklandı... Adayların yüzde 93’ü yerleşti
Gündem

LGS yerleştirme sonuçları açıklandı... Adayların yüzde 93’ü yerleşti

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçları açıklandı. İlk yerleştirmede adayların yüzde 93,56’sı tercihlerinden birine yerleşirken, merkezî yerleştirmede öğrencilerin yüzde 89,84’ü ilk beş tercihinden birine girdi. Sonuçlara “sonuc.meb.gov.tr” adresinden ulaşılabilecek.

5 Ağustos 2026

LGS yerleştirme sonuçları açıklandı... Adayların yüzde 93’ü yerleşti

Yorumlar

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.

Yorum yaz

Yorumlar yayınlanmadan önce incelenir.