Diş Eti Kanaması İle Gitti, 3 Gün Sonra Vefat Etti
Yapılan tetkiklerde kan kanseri olduğu tespit edilen Öztürk, 3 gün içinde hayatını kaybetti.

Yapılan tetkiklerde kan kanseri olduğu tespit edilen Öztürk, 3 gün içinde hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Danamandıra köyünde yaşayan Vehbi Öztürk, son zamanlarda çok sık diş kanaması olması sebebiyle eşinin ısrarıyla hastaneye gitti.
Yapılan tetkiklerde kan kanseri olabileceği tanısıyla Haseki Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilen 37 yaşındaki Vehbi Öztürk, yoğun bakıma alındı. Östürk, hastaneye yatırılmasından 2 gün sonra hayatını kaybetti.
Genç yaşta hastalığa yenik düşen Öztürk'ün ölümü Danamandıra köyünü yasa boğdu. Evli ve iki çocuk babası olan genç adamı eşinin de hamile olduğu öğrenildi. Öztürk'ün cenazesi Danamandıra köyünde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
İlgili Haberler
LGS yerleştirme sonuçları açıklandı... Adayların yüzde 93’ü yerleşti
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçları açıklandı. İlk yerleştirmede adayların yüzde 93,56’sı tercihlerinden birine yerleşirken, merkezî yerleştirmede öğrencilerin yüzde 89,84’ü ilk beş tercihinden birine girdi. Sonuçlara “sonuc.meb.gov.tr” adresinden ulaşılabilecek.
5 Ağustos 2026

Sahte Diş Hekimi, muayenehanesinde suçüstü yakalandı.
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kendisini diş hekimi olarak tanıtarak ruhsatsız bir şekilde tedavi uygulayan yabancı uyruklu kişi jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.
2 Haziran 2022

Sağlık Bakanı Koca duyurdu. COVID-19 tablosu artık haftalık açıklanacak
Bakan Koca "Bugüne dek günlük olarak yayınlanan Covid-19 Tablosu, 1 Haziran'dan itibaren HAFTALIK olarak olarak yayınlanacak açıklamasında bulundu.
2 Haziran 2022
Yorumlar
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.