Bakanlık Ücretsiz Diş Fırçası Ve Diş Macunu Dağıtacak
Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.
Buna göre, 28 Ocak 2002 tarihli ve 2002/3654 sayılı Kararname'nin eki karara '' Ağız ve diş sağlığının korunması, ağız ve diş hastalıklarının önlenmesi, bu hastalıkların tedavi giderlerinden tasarruf sağlanabilmesi ve diş fırçalama alışkanlığı kazandırılması amacıyla Sağlık Bakanlığı ile bağlı kuruluşlarına bağlı sağlık kurumlarınca on milyon adede kadar diş fırçası ve diş macunu dağıtılması, 4736 Sayılı Kanun'un 1'inci maddesinin birinci fıkrası hükmünden muaftır" geçici maddesi eklendi.
Söz konusu karar, 1 Ocak 2014'ten geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi.
İlgili Haberler
LGS yerleştirme sonuçları açıklandı... Adayların yüzde 93’ü yerleşti
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçları açıklandı. İlk yerleştirmede adayların yüzde 93,56’sı tercihlerinden birine yerleşirken, merkezî yerleştirmede öğrencilerin yüzde 89,84’ü ilk beş tercihinden birine girdi. Sonuçlara “sonuc.meb.gov.tr” adresinden ulaşılabilecek.
5 Ağustos 2026

Sahte Diş Hekimi, muayenehanesinde suçüstü yakalandı.
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kendisini diş hekimi olarak tanıtarak ruhsatsız bir şekilde tedavi uygulayan yabancı uyruklu kişi jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.
2 Haziran 2022

Sağlık Bakanı Koca duyurdu. COVID-19 tablosu artık haftalık açıklanacak
Bakan Koca "Bugüne dek günlük olarak yayınlanan Covid-19 Tablosu, 1 Haziran'dan itibaren HAFTALIK olarak olarak yayınlanacak açıklamasında bulundu.
2 Haziran 2022
Yorumlar
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.